ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Καντε Κρατηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Λίγα λόγια για εμάς

Mέσω της πολυετούς παρουσίας μας, από το 2004, στον απαιτητικό τομέα των αυτοκινήτων, έχουμε σημειώσει αδιαμφισβήτητα μια επιτυχημένη και δυναμική πορεία. Διαθέτοντας σημαντική τεχνογνωσία και έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία με έμφαση στην ειλικρινή συνεργασία με τους πελάτες μας, πριν αλλά και μετά την πώληση του
αυτοκινήτου, αναπτύσσουμε συνεχώς σχέσεις εμπιστοσύνης, που συμβάλλουν στην καθιέρωσή μας στον χώρο και την ολοένα και αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών που αποτελεί προτεραιότητά μας. Η ποιότητα και η πιστότητα που παρέχουμε είναι αποτέλεσμα της αγάπης που τρέφουμε για τα αυτοκίνητα αλλά και του σεβασμού για
τους πελάτες μας.

Η επιχείρησή μας κατέχει σημαντική θέση στην αγορά, καθώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι ευρέως διαδεδομένα, έχοντας αποκτήσει ήδη έναν μεγάλο αριθμό πελατών.

Από το 2013 ξεκίνησε και η επιτυχημένη παράλληλη δραστηριότητά μας στις ενοικιάσεις αυτοκίνητων-rent a car.

Οι αξίες μας

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας με γνώμονα την οδική ασφάλεια και την οικολογική οδήγηση. Στόχος μας είναι να τους παρέχουμε την απόλυτη οδική εμπειρία.

Στόλος

Διαθέτουμε έναν αξιόπιστο στόλο οχημάτων και προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Παρέχουμε αυτοκίνητα κάθε τύπου.

Φιλικές τιμές

Δείτε τις προσφορές μας, καθώς και τον τιμοκατάλογο μας αναλυτικά και επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων, εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας, για να σας συντροφεύσει στις διακοπές σας ή για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη.

“Τι λένε οι πελάτες μας”

Eυχαριστώ θερμά το AutoGr Γρίλλιας για την άψογη εξυπηρέτηση. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την αμεσότητα καθώς παρέλαβα το καινούργιο PEUGEOT αμάξι μου σε ανέλπιστά γρήγορο χρόνο. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα και θα τους επιλέξω ξανά στο μέλλον για ενοικίαση, καλές τιμές, καθαρά αμάξια και πάνω απ’ όλα άψογη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση.

Μάριος Ζαφειρόπουλος

“Τι λένε οι πελάτες μας”

Μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία!!!
Για κάθε ανάγκη ενοικίασης η αγοράς αυτοκινήτου πραγματικά επισκεφθείτε το autogr!
Ο κ.Κωστας είναι πάντα εκεί να καλύψει τα πιο απαιτητικά χιλιόμετρα!
Άψογος επαγγελματίας με άριστα αυτοκίνητα! Φιλικό περιβάλλον !Προσιτές τιμές!
Υ.Γ. το μικρακι Peugeot 108 είναι έρωτας!

Rita Lo

“Τι λένε οι πελάτες μας”

Επαγγελματίες στην δουλειά τους και πολυ εξυπηρετικοί!
Το αυτοκίνητο που μας έδωσαν ήταν σε τέλεια κατάσταση αν και παλιό μοντέλο και δεν προεκυψε κανένα πρόβλημα στις διαδρομές μας.
Τα παιδιά προσφέρθηκαν επίσης να μας γυρίσουν στο κέντρο της πόλης για να μην κουβαλάμε τις βαλίτσες!
Σίγουρα θα τους ξανά προτιμήσουμε αν ξανά έρθουμε Χαλκίδα.

Jason J

Επικοινωνήστε Μαζί Μας!  Επικοινωνήστε Μαζί Μας!
  Τηλεφωνήστε μας
  Στείλτε μας Email
  Επιλέξτε ημερομηνίες
  Επιλέξτε ημερομηνίες
  Επιλέξτε ημερομηνίες