English EN Greek EL Romanian RO Russian RU
  • Top Bar Working Hours Label

Σχετικά με εμάς

Μετά από πολύχρονη παρουσία μας από το 2004 στον δύσκολο χώρο του αυτοκίνητου, διαγράφοντας μια επιτυχημένη και δυναμική πορεία, διαθέτοντας σημαντική τεχνογνωσία, έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία με προτεραιότητα την ειλικρινή συνεργασία με τον πελάτη, πριν αλλά και μετά την πώληση του αυτοκίνητου και έχοντας αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης, μια σχέση που δίνει στην επιχείρηση μας την διάρκεια και την αποτελεσματικότητα που ζητάμε. Η ποιότητα και η πιστότητα που παρέχουμε είναι αποτέλεσμα της αγάπης που τρέφουμε για τα αυτοκίνητα αλλά και ο σεβασμός για τον πελάτη μας.

Η επιχείρηση κατέχει σημαντική θέση στην αγορά, καθώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι ευρέως διαδεδομένα και έχει ήδη ένα μεγάλο αριθμό πελατών.

Από το 2013 ξεκίνησε παράλληλη δραστηριότητα και στις ενοικιάσεις αυτοκίνητων rent a car.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας με γνώμονες την οδική ασφάλεια και την οικολογική οδήγηση. Στόχος μας είναι να τους παρέχουμε την απόλυτη οδική εμπειρία.

Στόλος

Διαθέτουμε ένα αξιόπιστο στόλο οχημάτων και προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Παρέχουμε αυτοκίνητα κάθε τύπου.

Φιλικές τιμές

Δείτε τις προσφορές μας, καθώς και τον τιμοκατάλογο μας αναλυτικά και επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων, εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας, για να σας συντροφεύσει στις διακοπές σας ή για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη.

MEDIA GALLERY

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γρίλλιας Κων/νος
Γενικός Υπεύθυνος
Στάγια Χριστιάνα
Εξυπηρέτηση πελατών από το εξωτερικό
Γρίλλιας Δημοσθένης
Εξυπηρέτηση πελατών από το εξωτερικό
Κωνσταντόπουλος Χρ.
Μηχανικός (Συνεργάτης Επιχείρησης)
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!